Argi niekada nebandėte tiesiai iš šaldytuvo atsignybti gabalėlio kepto skanėsto? Vertėtų...
Darren Bird pasidalino savo auksaspalvių bulvyčių nuotrauka „Facebook" grupėje „Rate My Plate“ (įvertink mano patiekalą) su prierašu „Keptos bulvės su česnaku ir rozmarinu“ ir beveik 600 žmonių paspaudė „patinka“.
Kalbėdamas su The Daily Star žurnalistu, Darren pasidalino šiuo receptu, taigi ir jūs galite išsikepti šių puikių bulvyčių prie savo mėsos kepsnio.
Jis paaiškino: „Nuskuskite ir supjaustykite bulves, tada virkite, kol pusiau suminkštės. Nukoškite, sukratykite ir leiskite pilnai atvėsti. Įpilkite saulėgrąžų aliejaus į ketaus kepimo indą ir pakaitinkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, įjungę ventiliavimo funkciją.
Sudėkite bulves ir apvoliokite įkaitusiame aliejuje, po to apibarstykite jas šviežiai sukapotu rozmarinu, česnako granulėmis ir įmeskite kelias nesmulkintas česnako skilteles. Kepkite bent dukart pamaišydami apie 40–50 minučių, po to padidinkite temperatūrą iki 220 laipsnių ir kepkite dar 10 minučių.”
Paprasta ir skanu. Mes tikrai pabandysime, rašo dailystar.co.uk