Pasirodo, jį galima valgyti ne tik ką tik parsivežtą iš sodo ir gardžiai paruoštą, bet ir mėgautis skoniu visą žiemą, jį užšaldžius.
Jūsų dėmesiui – kulinarinės laidos „La maistas“ grilio šefo Vyliaus Blauzdavičiaus, virtuvės šefo Tomo Rimydžio ir kviestinės laidos viešnios tinklaraščio raudonavirtuve.lt autorė Skirmantė Sirevičienė.
Grilio šefas Vytautas Blauzdavičius žiūrovams ir tv3.lt skaitytojams rodo, kaip paruošti tobulą sūrio padažą
Rezultatą, kaip Vyliui pavyko paruošti padažą, išvysite vaizdo įraše.
Tinklaraščio raudonavirtuve.lt autorė Skirmantė Sirevičienė žiūrovams ir tv3.lt skaitytojams rodo, kaip užšaldyti moliūgą, kad šis visą žiemą tiktų sriuboms ir troškiniams gaminti
Rezultatą, kaip atrodo šaldyti moliūgai, išvysite vaizdo įraše.
Virtuvės šefas Tomas Rimydis žiūrovams ir tv3.lt skaitytojams rodo, kaip pagaminti super skanią moliūgienę.
Rezultatą, kaip Tomui pavyko pagaminti, išvysite vaizdo įraše.
Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3, o jei nespėjote peržiūrėti laidos, tai padaryti galite čia.