Savo vaizdo įraše „@katclark86“ pasivadinusi naudotoja pademonstravo, kaip keptuvėje išsikepa du šviežius kiaušinius. Ji į keptuvę įpila šiek tiek vandens, kuris ten iškart pradeda virti, o tuomet keptuvę uždengia dangčiu, kad baltymai sutvirtėtų, o tryniai įgautų blyškiai rožinę spalvą.
Kat paaiškino: „Kaip tobulai išsikepti kiaušinių kiekvieną kartą – į keptuvę įpilkite vandens ir uždenkite dangtį. Palaukite, kol vanduo nugaruos nuo kiaušinių. Aš paprastai palieku kepti maždaug 30 sekundžių, nes mėgstu skystesnius kiaušinius, bet man labai nepatinka ne iki galo iškepę baltymai.“
Kat nuostabiai atrodančius keptus kiaušinius patiekia ant troškintų špinatų ir grybų, rašoma dailystar.co.uk.
„Tada tiesiog patiekite su grybais ir troškintais špinatais – tikrai labai labai skanu“, – sako ji, pradurdama švelniai rožinį kiaušinio trynį. Tuomet trynį ji perpjauna, kad jis dailiai nubėgtų ant grybų.“
Jos metodas patiko daugeliui – žmonės rašė, kad ir jie kiaušinius valgyti mėgsta būtent taip.