Šokoladiniams batonėliams reikės:
- 30 g linų sėklų
- 40 g graikinių riešutų
- 30 g saulėgrąžų
- 30 g moliūgų sėklų
- 60 g džiovintų spanguolių
- 160 g juodojo šokolado
Gaminimo eiga:
Paskrudinkite riešutus ir sėklas. Susmulkinkite džiovintas spanguoles, riešutus ir sėklas.
Garų vonelėje ištirpinkite šokoladą. Į indą su šokoladu berkite smulkintus ingridientus ir gerai sumaišykite. Ant sviestinio popieriaus dėkite po šaukštą masės ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Visus profesionalaus virtuvės šefo patarimus išgirskite vaizdo įraše recepto pradžioje.
Laidą „Šviežios idėjos su „Lidl“ žiūrėkite šokiadieniais per TV3 12 val., 16:30 val. ir 22:30 val., per TV8 – 18 val.
Straipsnis parengtas pagal TV3 ir TV8 laidą „Šviežios idėjos su „Lidl“.