Laidos viešnia gastro gidė, kavos ir maisto ekspertė Ieva apie maistą ir prieskonius Ieva žino tikrai labai daug.
„Ciberžolę sumaišius su juodaisiais pipirais jos pasisavinimas žymiai pagerėja. Tokiu mišiniu galima gardinti ir saldžiuosius patiekalus“, – patarė laidos viešnia. Būtent su šiuo prieskoniu ji ir siūlo dažyti kiaušinius.
Natūraliai dažyti geltoni kiaušiniai
Ryškiaspalviai, pavasariškai atrodantys geltoni kiaušiniai, kurie nudažyti natūraliai. Nesudėtinga, nereikalauja įmantrių ingredientų, o atrodo pasakiškai.
Kaip dažyti margučius pagal Ievą, žiūrėkite vaizdo įraše
Keptų bulvių ir silkių užkandėlė
Vylius Blauzdavičius rekomenduoja išbandyti šį užkandį. Gardi ir labai greita idėja pietums ar užkandžiui – keptų bulvių ir silkės užkandėlė.
Receptą, ką pagamino Vylius, žiūrėkite vaizdo įraše
Pieno kremas su džiovintomis uogomis
Laidos šefas Tomas Rimydis parodė, kaip pasigaminti puikaus skonio, nesudėtingai paruošiamą desertą. Gaivus, greitai ir nesudėtingai paruošiamas pieno kremas su džiovintomis uogomis, kurios suteikia puikią rūgštelę.