• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pats metas pagalvoti apie pietus ir ką gaminsite. Šiandien siūlome jums naminius vištienos kebabus, kurių skonis pakerės kiekvieną. 

Pats metas pagalvoti apie pietus ir ką gaminsite. Šiandien siūlome jums naminius vištienos kebabus, kurių skonis pakerės kiekvieną. 

REKLAMA

Jums reikės: 

500 gramų maltos vištienos, 1 svogūno, 4 skiltelių česnako, kumino, druskos, kario, juodųjų pipirų, saldžiosios paprikos, 2 valgomųjų šaukštų aliejaus.

Iš pradžių svogūnus smulkiai sukapojame arba sutarkuojame, žoleles susmulkiname, česnakus išspaudžiame. Kuminą grūstuvėje sutriname. Galite sukapoti smulkiai peiliu.

Tuomet į faršą įmaišome žoleles, prieskonius bei aliejų. Gerai išminkome faršą iki vientisumo. Pastatome šaltai porai valandų.

Medinius iešmelius pamerkiame į vandenį. Iš atvėsusio faršo formuojame 5 kamuoliukus ir iš kiekvieno suformuojame kebabą ant medinio iešmelio.

Tada kepame įkaitintoje keptuvėje be aliejaus arba ant griliaus vis pavartydamos, kol abu šonai taps apskrudę. Galiausiai patiekiame su mėgiamomis salotomis. Skanaujame!

Šaltinis: http://skanuskasneliai.blogspot.com/

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų