• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Daugeliui žmonių kasdienis maisto gaminimas – nemažas iššūkis, kai reikia suderinti laiko stoką, norą pasirūpinti maistinga mityba, tačiau pernelyg neišlaidauti. Kad pirkėjai galėtų mėgautis skaniu, šviežiu, pinigus ir laiką taupančiu kokybišku maistu, prekybos tinklas „Iki“ pristato naują deli patiekalų prekės ženklą „IKI Šefai“. Prie „Iki“ komandos prisijungę trys garsūs virtuvės šefai jau prisideda prie pirkėjams siūlomų patiekalų tobulinimo, kad gardus, sveikas maistas būtų prieinamas visiems. Apžiūrėti naujoves galima ir internete: iki.lt/prekiu-zenklai/iki-prekiu-zenklai/iki-sefai.

7

Daugeliui žmonių kasdienis maisto gaminimas – nemažas iššūkis, kai reikia suderinti laiko stoką, norą pasirūpinti maistinga mityba, tačiau pernelyg neišlaidauti. Kad pirkėjai galėtų mėgautis skaniu, šviežiu, pinigus ir laiką taupančiu kokybišku maistu, prekybos tinklas „Iki“ pristato naują deli patiekalų prekės ženklą „IKI Šefai“. Prie „Iki“ komandos prisijungę trys garsūs virtuvės šefai jau prisideda prie pirkėjams siūlomų patiekalų tobulinimo, kad gardus, sveikas maistas būtų prieinamas visiems. Apžiūrėti naujoves galima ir internete: iki.lt/prekiu-zenklai/iki-prekiu-zenklai/iki-sefai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Šefų kokybė – jūsų kasdienybė“, – su tokiu šūkiu naujoji patiekalų linija jau iškeliavo į „Iki“ parduotuves. Nuo šiol kiekvienas gali pasijusti lyg turintis asmeninį šefą – prie „Iki“ šviežių patiekalų tobulinimo ir naujų receptų kūrimo prisideda garsūs virtuvės šefai Liutauras Čeprackas ir Dainius Špakauskas bei tinklaraščio „Kitchen Julie“ autorė Julija Steponavičiūtė-Vosylė.

REKLAMA

„IKI Šefai“ keičia dideles pirkėjų simpatijas užsitarnavusį „Pagaminta IKI“ privatų prekės ženklą. Pasak Gintarės Kitovės, „Iki“ komunikacijos vadovės, sprendimas atnaujinti jau paruoštų deli patiekalų liniją atliepia „Iki“ charakterį – nuolat siekti dar geriau pateisinti pirkėjų lūkesčius kokybei, įvairovei ir kainai.

REKLAMA
REKLAMA

„Pagaminti pagal kruopščiai atrinktus receptus ir aukšta kokybe už gerą kainą pasižymintys jau paruošti švieži patiekalai – viena iš „Iki“ stiprybių. Džiaugiuosi, kad mūsų kulinarų deli patiekalai yra atnešę pokyčių rinkoje ir paneigę mitus. Jeigu anksčiau parduotuvėse pardavinėjamas maistas turėjo „paskutinės išeities“ įvaizdį, tai dabar pirktos salotos ar patiekalų rinkiniai daugeliui yra skani, sveika, greita ir nebrangi alternatyva namuose pagamintam ar restoraniniam maistui. Nemiegame ant laurų ir prie komandos pakvietėme prisijungti tris virtuvės virtuozus, kurių žinios leis dar labiau sustiprinti mūsų lyderystę“, – sako G. Kitovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Trys maisto gamybos profesionalai L. Čeprackas, J. Steponavičiūtė-Vosylė ir D. Špakauskas ne tik stoja į kovą dėl geriausiojo titulo naujoje TV3 laidoje „IKI Šefų kovos“, bet ir savo patirtimi bei patarimais dalijasi su „Iki“ kulinarijos technologais. Tad nuo šiol kiekvienas „Iki“ pirkėjas gali paragauti maisto, paruošto pagal pripažintų aukščiausio lygio profesionalų idėjas.

REKLAMA

Keičiasi ne tik patiekalų pavadinimas į „IKI Šefai“, bet atnaujintos ir jų pakuotės. Jau dabar dar patogiau ir paprasčiau parduotuvėje atskirti sudedamąsias dalis, pakuotės aiškiai žymomis skirtingomis spalvomis: mėlyna – patiekalams su žuvimi, žalia – maistui be mėsos ir žuvies, rožinė – paukštienai, o raudona reiškia raudoną mėsą.

REKLAMA

Aukšta kokybe mėgautis galima sutaupant

Privataus „Iki“ prekės ženklo deli linija „IKI Šefai“ – ypač plataus asortimento, siūlanti šviežius, kokybiškus ir jau paruoštus patiekalus. Produkcija gaminama laikantis aukščiausių kokybės standartų ir orientuojantis į šiuolaikinio pirkėjo poreikius: greitą, patogų ir gardų maistą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujomis akį patraukiančiomis etiketėmis žymima „IKI Šefai“ produkcija jau pripildytos lentynos „Iki“ parduotuvėse. O prekės ženklo atnaujinimo proga jai siūlomos ir patrauklios nuolaidos.

„Žinome, kad mūsų pirkėjai tikrai smalsūs ir mielai išbando naujoves, tad šefų atnaujintų patiekalų kviečiame paragauti nieko nelaukiant – naujai pristatomas ženklas lojalius „Iki“ klientus pasitinka su gausybe nuolaidų. Pavyzdžiui, pakuotė populiarumo olimpe esančių keptų Kyjivo kotletų šią savaitę kainuoja vos 3,29 Eur, o visoms „IKI Šefai“ salotoms kvadratiniuose indeliuose su „Pigintuvu“ suteikiama net 50 proc. nuolaida“, – pažymi „Iki“ komunikacijos vadovė.

REKLAMA

„Iki“ garsėja ne tik nuolaidomis ir tūkstančiais patrauklių pasiūlymų parduotuvėse kiekvieną savaitę, bet ir aukštais reikalavimais šviežiam maistui.

„Siekiant užtikrinti vienodai aukštus maisto standartus visose „Iki“ parduotuvėse, maisto gamyba vyksta centralizuotai. Daug dėmesio skiriame ingredientams, atsižvelgiant į gyvūnų gerovę – kulinarijos patiekalams gaminti nenaudojame narvuose laikomų vištų kiaušiniai, taip pat gaminame tik iš vištienos, augintos be antibiotikų“, – „Iki“ pagaminto maisto privalumus vardija „Iki“ atstovė.

REKLAMA

Plati įvairovė kiekvienam skoniui

Deli kategorija „Iki“ parduotuvėse – ypač gausi, užtikrinanti kulinarinį įvairiapusiškumą. „Iki“ lentynose pirkėjai ras ir tradicinius lietuviškus skonius, ir šiuolaikinių pasaulio virtuvių patiekalų. Nesvarbu, ko prireiktų – sotaus pagrindinio patiekalo, lengvų priešpiečių ar užkandžio – sau tinkantį variantą rasti bus paprasta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Pastaruoju metu populiarumo bangą išgyvena pietų rinkiniai. Siekiant taupyti laiką ir pinigus dienos pietums, daugeliui jau paruošti ir patogiai supakuoti patiekalai tampa patrauklia alternatyva. Dėmesio ir pietų lėkštės centre dažniausiai atsiduria Kyjivo kotletas, taip pat pirkėjai dažnai renkasi žemaičių blynus, švediškus mėsos kukulius, įvairius sumuštinius ir salotos“, – sako G. Kitovė.

REKLAMA

Ji pastebi, kad šviežio maisto pasiūlymai dėmesio sulaukia ir artėjant vakarienės metui, kai dalis pirkėjų nori numalšinti alkį sutaupydami laiko. O norintys be vargo ir didelių išlaidų pamaitinti gausesnį būrį valgytojų, vertina galimybę „Iki“ įsigyti didesnių šeimyninių pakuočių.

REKLAMA

Šalia jau pirkėjų pamėgtų patiekalų, „Iki“ lentynas net kelis kartus per metus papildo naujovėmis. Pavyzdžiui, pernai pristatyti pasaulio virtuvių įkvėpti pasiūlymai, tokie kaip turkiškas kebabas su jautiena, vokiškas kiaulienos šnicelis su bulvių koše ar pagal meksikietiškos virtuvės tradicijas paruošti patiekalai su plėšyta kiauliena, metė rimtus iššūkius net ir deli senbuviams. O didelio sveiko gyvenimo būdo šalininkų dėmesio sulaukė salotos dubenėliuose – „bowls“ – su kepta lašiša, vištiena ar avinžirniais.

REKLAMA
REKLAMA

G. Kitovė primena, kad geriausiais „Iki“ pasiūlymais pasinaudoti paprasta – naudingos akcijos, įvairios nuolaidos ir ypatingi pasiūlymai skelbiami leidiniuose „Iki“ parduotuvėse, interneto puslapyje http://www.iki.lt ir mobiliojoje programėlėje. Joje pirkėjai ras ir asmeninių pasiūlymų bei dalyvaudami lojalumo programoje rinks taškus, kuriuos galės išmainyti į vertingus prizus ar nuolaidas.

Straipsnį parengė: „Iki“.

Gairės:
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
Gairės:
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų