• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Vienbalsiai nusprendėm vakarienei pasigaminti varškės ir bulvių kukulių. Šįsyk juos gaminau pikantiško skonio, gavosi super. Bet jei nemėgstate ir nenorite pikantiško skonio, nedėkite kelių recepte išvardintų ingredientų ir galėsite mėgautis tradiciniais varškės ir bulvių kukuliais“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Vienbalsiai nusprendėm vakarienei pasigaminti varškės ir bulvių kukulių. Šįsyk juos gaminau pikantiško skonio, gavosi super. Bet jei nemėgstate ir nenorite pikantiško skonio, nedėkite kelių recepte išvardintų ingredientų ir galėsite mėgautis tradiciniais varškės ir bulvių kukuliais“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 7–8 vid. dydžio bulvių, 180 gr. varškės, 1 kiaušinio, 3 v.š. miltų, 3 v.š. krakmolo, 1 v.š. sviesto, džiovintų špinatų, (gali būti petražolės ar kitos prieskoninės žolelės), česnako miltelių, druskos.

Išvirtas bulves su druska sugrūdau su sviestu. Varškę sutryniau ir sudėjau į bulvių košę, įmušiau kiaušinį, pagardinau česnako milteliais, įbėriau džiovintų špinatų, krakmolo ir miltų.

Garai viską kartu išmaišiau ir formavau kukulius. Į puodą su verdančiu ir pasūdytu vandeniu, sudėjau kukulius. Jiems iškilus į paviršių paviriau dar 3–4 min. Kukuliai išvirti. Patiekiau su grietinės ir sviesto padažu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų