Reikės: 1 kg. jautienos, 2 svogūnų, 2 morkų, česnako, 1 raudonos paprikos, džiovintų slyvų, raudonos paprikos miltelių, 3 v.š. pomidorų padažo, 500–700 ml. vandens arba sultinio, pipirų ir druskos, aliejaus kepimui.
Jautienos mėsą supjausčiau gabaliukais. Svogūną, česnaką, papriką ir morkas irgi supjausčiau. Keptuvėje su aliejumi apkepinau svogūnus, mėsą, česnaką ir daržoves. Pagardinau prieskoniais.
Į greitpuodį sudėjau keptuvės turinį. Puodelyje su vandeniu išmaišiau pomidorų padažą ir supyliau ant mėsos. Pagardinusi pipirais, druska, prieskoninėmis žolelėmis puodą uždengiau ir užstačiau virti. Guliašas greitpuodyje buvo pagamintas jau po pusvalandžio.
Guliašą patiekiau su bulvių koše ir raugintais agurkais