Nuo 16 iki 21 valandos Italijos karalienės Margaritos mėgstamiausią patiekalą bus galima ragauti nemokamai. Vienintelė sąlyga – reikės suvalgyti iki pat paskutinio traškaus ir putlaus picos kraštelio. Išsinešti draudžiama!
„Nutariau pasiekti picų kepimo per vieną dieną rekordą, todėl pats sugalvojau šią akciją. Pasiruošimas truks daugiau nei 24 valandas, nes mūsų picerija kepa tik autentiškas neapolietiškas rankų darbo picas“, – pasakoja šefas Giovanni.
Jis atskleidė ir paslaptį, kas picą padaro ypatingai gardžią
„Tikros picos paslaptis slypi picos pado tešloje, kurią sudaro tik miltai, sausos mielės, druska ir šiltas vanduo. Neapolietiškos picos padui naudojame tik kokybiškus „00“ tipo miltus, pasižyminčius dideliu baltymų kiekiu. Šie miltai sugeria daug vandens ir sukuria unikalią itališkos picos tekstūrą. Svarbus ir picos pado tešlos kildinimas bei brandinimas.
Gamindami autentišką neapolietišką picą, kildiname tešlą visą valandą, po to laikome šaldytuve 1–3 paras. Per tą laiką tešla fermentuojasi, tampa saldesnė, geriau išlaiko tekstūrą, o kepdama gražiau apskrunda. Neapolietiškoje picerijoje „Bless pizza“ sumontuota itališka Morello Forni krosnis, todėl galite mėgautis ypatingai gardžiomis ir autentiškomis picomis! Skanaus!“.
Lapkričio 10 dieną, nuo 16 iki 21 valandos, autentiška neapolietiška pica iš italo rankų NEMOKAMAI! Picų mėgėjai laukiami neapolietiškoje picerijoje „Bless pizza“ Kaune, Karaliaus Mindaugo prospekte 64.