• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Dar kitaip tai vadinama žydišku kugeliu. Kodėl? Neklauskite. Nes man pačiai į jokį čia kugelį visai nepanašu, tai tiesiog skanus varškės apkepas“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Dar kitaip tai vadinama žydišku kugeliu. Kodėl? Neklauskite. Nes man pačiai į jokį čia kugelį visai nepanašu, tai tiesiog skanus varškės apkepas“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 2, užtruksite apie 1 val. Reikės: 50 g smulkių makaronų; 300 g varškės; 2 kiaušinių; 1 v. š. cukraus; 3 v. š. grietinės; 1 v. š. džiūvėsėlių, pabarstyti viršui; 1 a. š. rudojo cukraus, pabarstyti viršui; Šiek tiek sviesto, formai patepti.

Išverdame makaronus. Varškę išsukame su kiaušiniais, cukrumi ir grietine. Įmaišome į varškės masę išvirtus makaronus. Formą, kurioje  kepsime patepame sviestu. Supilame paruoštą masę. Viršų  pabarstome džiūvėsėliais ir ruduoju cukrumi. Kepame įkaitintoje orkaitėje iki 180 laipsnių apie 45 minutes. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų