• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau trečiadienį minėsime Pyragų dieną, todėl suskubkite palepinti ne tik namiškius, bet ir kolegas saldžiais gaminiais. O tam puikiai tiks šis sūrio ir persimonų pyragas, kuris tikrai nepaliks abejingų. 

Jau trečiadienį minėsime Pyragų dieną, todėl suskubkite palepinti ne tik namiškius, bet ir kolegas saldžiais gaminiais. O tam puikiai tiks šis sūrio ir persimonų pyragas, kuris tikrai nepaliks abejingų. 

REKLAMA

Reikės: 3 vnt. persimonų;  3 vnt. kiaušinių; 1,5 šaukšto krakmolo, 2 šaukštų apelsinų džemo; pusės šaukštelio vanilės esencijos; 115 g. cukraus; 400 g sūrio „Philadelphia“; 125 g. tirpinto sviesto; 250 g. sviestinių sausainių ir 300 ml grietinėlės.

GAMINIMAS

Iš pradžių sausainius visiškai sutrupiname, sumaišome su sviestu, sudedame į torto formą, gerai suspaudžiame bei įdedame į šaldytuvą maždaug pusvalandžiui.

Tuomet „Philadelphia" sūrį išplakame kartu su cukrumi, vanilės esencija, apelsinų džemu ir krakmolu. Po vieną įplakame kiaušinius. Tada įplakame grietinėlę bei „sublenderiuotus" persimonus.

REKLAMA
REKLAMA

Visą šią masę supilame ant atšalusios sausainių masės bei kepame iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 60 minučių. Prieš skanaudami, pyragą būtinai visiškai atvėsiname! Skanaujame!

Šaltinis: worldrecipes.eu

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų