Reikės: 3 vnt. persimonų; 3 vnt. kiaušinių; 1,5 šaukšto krakmolo, 2 šaukštų apelsinų džemo; pusės šaukštelio vanilės esencijos; 115 g. cukraus; 400 g sūrio „Philadelphia“; 125 g. tirpinto sviesto; 250 g. sviestinių sausainių ir 300 ml grietinėlės.
GAMINIMAS
Iš pradžių sausainius visiškai sutrupiname, sumaišome su sviestu, sudedame į torto formą, gerai suspaudžiame bei įdedame į šaldytuvą maždaug pusvalandžiui.
Tuomet „Philadelphia" sūrį išplakame kartu su cukrumi, vanilės esencija, apelsinų džemu ir krakmolu. Po vieną įplakame kiaušinius. Tada įplakame grietinėlę bei „sublenderiuotus" persimonus.
Visą šią masę supilame ant atšalusios sausainių masės bei kepame iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 60 minučių. Prieš skanaudami, pyragą būtinai visiškai atvėsiname! Skanaujame!
Šaltinis: worldrecipes.eu