• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Instagramerė iš Londono Ayesha Razak, rašanti tinklaraštį „My Big Fat Halal Blog“ pasidalino receptu, įkvėpusiu jį išbandyti daugybę žmonių. Ji patobulino karantino metu išpopuliarėjusią Dalgona kavą ir ją pavertė desertu. 

Instagramerė iš Londono Ayesha Razak, rašanti tinklaraštį „My Big Fat Halal Blog“ pasidalino receptu, įkvėpusiu jį išbandyti daugybę žmonių. Ji patobulino karantino metu išpopuliarėjusią Dalgona kavą ir ją pavertė desertu. 

REKLAMA

Visų pirma puodelį grietinėlės reikia sumaišyti su penkiais valgomaisiais šaukštais rožių sirupo, o tada viską suplakti, kol grietinėlė sustandės. Tuomet mišinį pilkite į stiklinę šalto pieno su ledu. 

Šiuo receptu savo Instagramo paskyroje „sweetportfolio“ pasidalinusi Valentina šį desertą išbandė vietoj rožių sirupo pasirinkusi „Nesquik“. Kaip pasigaminti rožių dalgonos. Du būdai: 

SU ROŽIŲ SIRUPU

1. Vieną puodelį grietinėlės sumaišykite su rožių sirupu (jis gaminamas iš rožių vandens it cukraus) 2. Išplakite, kol grietinėlė sustandės. 3. Išplaktą grietinėlę pilkite į stiklinę šalto pieno su ledu. 

REKLAMA
REKLAMA

SU BRAŠKINIU „NESQUIK“ 

1. Vieną valgomąjį šaukštą braškinio mišinio pieno kokteiliams sumaišykite su keturiais šaukštais riebios grietinėlės. 2. Išplakite, kol grietinėlė sustandės. 3. Stiklinę įmerkite į medų ir tuomet į braškinį mišinį pieno kokteiliams. 4. Išplaktą grietinėlę pilkite į stiklinę šalto pieno su ledu.   

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų