Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
deja, technologė apie braškes išmano kaip kukutis apie mėnulį. Skiriasi ir kvapas, ir skonis. Ilgai laikytos šaldytuve, vežiotos uogos gali išsilaikyti tik chemijos dėka, todėl kalbėti apie jų šviežumą tai aiškinti, kad pernykštis sniegas tinkamas maistui. Tiesiog vertelgų užsakytas rašinėlis
Tikras būdas atskirti: paragauji vieną uogą - jei pajunti gaivų fekalijų dvelksmą, praskaidrintą gaiviu sūroku išlieto perdirbto alaus skoniu - tai mūsų, vietinė, jeigu to nėra - atvežtinė. Jeigu rimtai - baikit spekuliuo, lietuviška, nelietuviška: skonis priklauso nuo to, ar buvo saulėta ar lietinga, ir kokia veislė.
Kaip uzterstojzemeje galima uzauginti ekologiska produkta?As manau kad ekologisku produtu nera yra tik mitas kad susizerti daugiau pinigu
REKLAMA
REKLAMA
Maisto technologė atskleidė, kaip atskirti lenkiškas uogas nuo lietuviškų