Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Aišku , kai kurie virtuves specai pasakys , kad , taip daryti neteisingą , kad pažeidžiami taisykles tikro šašlyko , tačiau verta pabandyti , žmogaus fantazija begaline ir mes norime eksperimentuoti , gal toks šašlykas vertas dėmesio , jeigu kam nepatinka galime tai vadinti pavyzdžiui: marinuotos mėsos gabaliukai arbatoje ant iešmų , arba dar kitaip.. Ir šašlyko vardas nebus pažeistas.
Reikėtų pirmiausia mokytis etikos normų ,o paskui rašyti komentarus dėl kulinarinių patarimų.
Kurie komentatoriai bjauriai rašo juos kažkaip susekti ir bausti.
Juk mūsų visų kultūra atsispindi kalbant ar rašant.
Kurie komentatoriai bjauriai rašo juos kažkaip susekti ir bausti.
Juk mūsų visų kultūra atsispindi kalbant ar rašant.
REKLAMA
REKLAMA
Labai skanūs šašlykai, marinuoti juodojoje arbatoje: „Mėsa traški, bet sultinga viduje“