• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Receptas rastas internete, bet sudomino tuo, kad mėsa marinuojama ne kokiame acte, kefyre, majoneze ar mineraliniame vandenyje o... juodoje arbatoje. Mėsa gaunasi traški, bet sultinga viduje“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.

„Receptas rastas internete, bet sudomino tuo, kad mėsa marinuojama ne kokiame acte, kefyre, majoneze ar mineraliniame vandenyje o... juodoje arbatoje. Mėsa gaunasi traški, bet sultinga viduje“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.

REKLAMA

Jums reikės: 100 gr. arbatžolių, 1 l vandens, 2 kg kiaulienos sprandinės, 2 svogūnai, druska, pipirai, džiovintų žolelių ( rozmarino, čiobrelio, petražolės, kalendra).

Arbatžoles užpilti verdančiu vandeniu ir palikti pritraukti. Atvėsusią arbatą perkoškite per sietelį.

Kiaulienos sprandinę supjaustykite nemažais gabaliukais ir užpilkite arbata. Marinuokite pora valandų.

Pasimarinavusią mėsą nusunkite ir tada berkite žoleles, pipirus ir smulkintus svogūnus. Gerai ištrinkite su rankomis ir palikite marinuotis dar 2 valandas.

Prieš veriant ant iešmų berkite ant mėsos druską.

Vis pavartant kepame ant žarijų, kol iškepa.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų