Kruasanų apkepui reikės:
- 6 kruasanų
- 400 ml pieno
- 200 gr kreminio sūrio
- 150 gr cukraus
- 3 kiaušinių
- Šaukštelio vanilės ekstrakto
- Šviežių arba šaldytų uogų
Gaminimo eiga:
Kruasanus supjaustyti nedideliais gabalėliais, sudėti į kepimo indą, išteptą sviestu. Kiaušinius, kreminį sūrį ir cukrų išplakti. Įdėti vanilę, supilti pieną. Visą mišinį supilti ant kruasanų ir palikti penkiolikai minučių. Sudėti ant viršaus uogas ir pašauti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepti apie 40 minučių. Patiekti, kol patiekalas karštas.
Daugiau patarimų išgirskite vaizdo įraše recepto pradžioje.
Laidą „Kotrynos burtai“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 10:30 val. per TV3 televiziją.
VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:
Straipsnis parengtas pagal TV3 televizijos laidą „Kotrynos burtai“.