Jums reikės:
700 gramų maltos mėsos, 1 kiaušinio, 2 valgomųjų šaukštų grietinės, mėgstamų prieskonių, 15 riekelių batono.
Iš anksto susidžiovinkite smulkiais kubeliais supjaustytą batoną, arba sudėkite kubelius į kepimo skardą ir pakepkite orkaitėje, kol šie sutvirtės bei įgaus traškumo.
Po to į maltą mėsą įmuškite kiaušinį, sudėkite grietinę, suberkite prieskonius ir išmaišykite.
Tuomet formuokite rutuliukus ir apspauskite juos džiovintais batono kubeliais, kad šie tvirtai laikytųsi.
Tada kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 30-35 minutes.
Štai ir viskas, patiekite su mėgstamu garnyru ir lepinkitės nuostabius kitokių kotletų patiekalu!
Šaltinis: https://baltojeleksteje.blogspot.lt/