Maisto ir gyvenimo būdo tinklaraštininkė Georgie, kuri savo „TikTok“ sekėjus nuolat džiugina burnoje tirpstančių patiekalų receptais, pasidalijo vertingu patarimu, kuris padės išvengti nesėkmės verdant kiaušinius be lukšto, rašo mirror.co.uk.
Atskleidė gudrybę
Neseniai paskelbtame vaizdo įraše Georgie, „TikTok“ pasivadinusi @georgiehalfacree, sakė: „Jei jums nepavyksta išvirti kiaušinio be lukšto, aš jums parodysiu geriausią gudrybę, kad jie kiekvieną kartą būtų tobuli.“
Atplėšusi gabalėlį maistinės plėvelės, Georgie įtiesė ją į nedidelį indelį ir įpylė šiek tiek alyvuogių aliejaus. Tada ji šepetėliu išsklaidė aliejų.
Georgie paaiškino: „Tuomet tiesiog įmuškite kiaušinį tiesiai į maistinę plėvelę, įtiestą į indelį. Tada suimkite visus maistinės plėvelės kampus.
Išstumkite susidariusį orą ir pastumkite kiaušinį į apačią, o tada ant maistinės plėvelės užriškite mazgą.“
Jei viską padarysite teisingai, trynys ir baltymai turėtų gražiai nugulti iš maistinės plėvelės padarytame maišelyje, kurį reikia tvirtai surišti, kad kiaušinis neišbėgtų.
Kiaušinius, supiltus į maistinę plėvelę, atsargiai įdėkite į puodą su verdančiu vandeniu, rekomenduojama juos virti tris minutes.
Išvirusius kiaušinius ištraukite dideliu šaukštu ir patiekite ant skrebučio ar su bet kokiais norimais priedais.
Georgie pridūrė: „Tereikia nuimti maistinę plėvelę. Štai taip pasigaminsite tobulus be lukšto virtus kiaušinius.“
Komentaruose vienas sekėjas rašė: „Oho, geras, niekada nepagalvojau, kad tai gali padėti.“
Kitas dėkojo: „Negaliu nustoti valgyti be lukšto virtų kiaušinių. Ši gudrybė yra tiesiog tobula! Labai ačiū.“