Kalakutienos suktinukams reikės: 500g kalakutienos, 1 kiaušinio, 1v.š. miltų, 1/2a.š. druskos, 1a.š. česnako miltelių, 1/2a.š. smulkiai maltų lauro lapų miltelių, 1a.š., Vorčesterio padažo, žiupsnelio čili, 100g lydyto pjaustomo sūrelio, kelių šaukštų miltų.
Padažas: liesa grietinė ~5 v.š., Vorčesterio padažas, 1a.š. druskos pagal skonį, švieži krapai ir rausvieji pipirai.
Gaminimas:
Iš visų mėsos ir prieskonių užminkyti tešlą. Tešlą padalinti į šešias dalis. Sūrelį taip pat supjaustyti į šešias dalis.
Iš faršo formuoti blynelį, į centrą dėti sūrį ir gerai užspausti.
Suformuotus kotletukus gausiai pavolioti į miltus ir paspausti rankomis.
Kepti ant vidutinės kaitros keptuvėje su trupučio aliejaus, vis vartant, kol visi šonai apskrus.
Tuomet uždengti dangčiu ir pakepti dar 5-7 minutes.
Iškeptus suktinukus dar 5 min palaikyti išjungtoje keptuvėje.
Recepto šaltinis: http://skanuskasneliai.blogspot.se