• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kartais norime pasigaminti ne tik gardžius, bet ir lengvai paruošiamus patiekalus. Tam puikiai tiks šis kalakutienos suktinukų receptas, o suktinukams ypatingo skonio suteiks ne kas kitas kaip visų numylėtas lydytas sūrelis. 

4

Kartais norime pasigaminti ne tik gardžius, bet ir lengvai paruošiamus patiekalus. Tam puikiai tiks šis kalakutienos suktinukų receptas, o suktinukams ypatingo skonio suteiks ne kas kitas kaip visų numylėtas lydytas sūrelis. 

REKLAMA

Kalakutienos suktinukams reikės: 500g kalakutienos, 1 kiaušinio, 1v.š. miltų, 1/2a.š. druskos, 1a.š. česnako miltelių, 1/2a.š. smulkiai maltų lauro lapų miltelių, 1a.š., Vorčesterio padažo, žiupsnelio čili, 100g lydyto pjaustomo sūrelio, kelių šaukštų miltų.

Padažas: liesa grietinė ~5 v.š., Vorčesterio padažas, 1a.š. druskos pagal skonį, švieži krapai ir rausvieji pipirai.

Gaminimas:

Iš visų mėsos ir prieskonių užminkyti tešlą. Tešlą padalinti į šešias dalis. Sūrelį taip pat supjaustyti į šešias dalis.

REKLAMA
REKLAMA

Iš faršo formuoti blynelį, į centrą dėti sūrį ir gerai užspausti.

Suformuotus kotletukus gausiai pavolioti į miltus ir paspausti rankomis.

Kepti ant vidutinės kaitros keptuvėje su trupučio aliejaus, vis vartant, kol visi šonai apskrus.

Tuomet uždengti dangčiu ir pakepti dar 5-7 minutes.

Iškeptus suktinukus dar 5 min palaikyti išjungtoje keptuvėje.

Recepto šaltinis: http://skanuskasneliai.blogspot.se

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų