• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Veganiški šaltibarščiai. Nesu aš veganė, žaliavalgė ar dar kitokių pakraipų, tiesiog smalsu paragauti ir kitokio maisto, nė mums įprasta. Ar patiko? Žinoma. Ar kartosiu? Taip. Kaip žinia veganai nevalgo gyvulinės kilmės produktų, tad šiuose šaltibarščiuose kiaušinių nėra, o kefyras pakeistas augaliniu pienu“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Veganiški šaltibarščiai. Nesu aš veganė, žaliavalgė ar dar kitokių pakraipų, tiesiog smalsu paragauti ir kitokio maisto, nė mums įprasta. Ar patiko? Žinoma. Ar kartosiu? Taip. Kaip žinia veganai nevalgo gyvulinės kilmės produktų, tad šiuose šaltibarščiuose kiaušinių nėra, o kefyras pakeistas augaliniu pienu“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

2 asmenims, 20 min. Reikės: 1 l nesaldinto sojos pieno; 1 citrina; 1/2 l stiklainis marinuotų burokėlių; 1/2 ilgavaisio agurko; 6 ridikėliai; pundelis svogūno laiškų; pagal skonį druskos; pagal skonį maltų juodųjų pipirų.

Šaltibarščių receptas

Į indą, kuriame bus gaminami šaltibarščiai supilkite sojos pieną, įspauskite citrinos sultis ir palikite 10 min. Suberkite druską ir palikite, kol pienas sutirštės.

Sudėkite burokėlius su visu marinatu, kubeliais pjaustytus agurkus ,ketvirčiais pjaustytus ridikėlius, suberkite smulkintus svogūno laiškus. Pagardinkite druska bei pipirais. Išmaišykite.

Tiekite su virtomis bulvėmis. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų