Tinklaraščio „Vakavimas.lt“ autorė Irina ragina išbandyti džiovintas braškes.
„Ko gero, šitas skanėstas žiemos nesulauks...“, – šypsosi ji.
Džiovintos braškės
Braškes supjaustykite maždaug 3-5 mm storio ir džiovinkite džiovyklėje (galima orkaitėje).
„Džiūvo apie 7 val. Iš pradžių 55°C temperatūroje, vėliau padidinau iki 65°C. Jei supjaustysit apie 2 mm storio, išdžius greičiau“, – pataria Irina.
Irina nurodo, kad nei cukraus, nei kažkokių kitų priedų nereikia. Gaunasi gražūs ir kvapnūs braškių čipsai. Tinklaraštininkė juos laiko stiklainyje.
„Norėtusi žiema arbatoje užplikyti, ar pusryčių dribsnius paskaninti, bet greičiausiai anūkės vienus sukramsnos“, – sako Irina.
DŽIOVINTOS BRAŠKĖS 🍓 Ko gero, šitas skanėstas žiemos nesulauks... Braškes supjausčiau maždaug 3-5 mm storio ir...
Posted by vakavimas.lt on 2021 m. birželio 18 d., penktadienis
Šaltinis: „Vakavimas.lt“