• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kai šaldytuve gulėjo pakelis krabų lazdelių ir prašėsi sunaudojamas, o spintelės kamputyje savo eilės laukė džiūvėsėliai su ciberžole, ėmiau ir iškepiau krabų lazdelių kotletų. Man mėgstančiai  krabų lazdeles ir šie kotletai tikrai skanūs. Pietų paįvairinimui puikus variantas“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Kai šaldytuve gulėjo pakelis krabų lazdelių ir prašėsi sunaudojamas, o spintelės kamputyje savo eilės laukė džiūvėsėliai su ciberžole, ėmiau ir iškepiau krabų lazdelių kotletų. Man mėgstančiai  krabų lazdeles ir šie kotletai tikrai skanūs. Pietų paįvairinimui puikus variantas“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 2– 3. Užtruksite apie 15 min: 300 g krabų lazdelių; 50 g kietojo sūrio; 2 skiltelės česnako; Ryšulėlis krapų; Džiūvėsėlių pagal poreikį; 1 kiaušinis; 1 v. š. manų; Žiupsnis druskos; Šlakelis aliejaus, kepimui.

Krabų lazdelių kotletai

Sutarkuojame krabų lazdeles ir sūrį. Pasmulkiname krapus ir česnaką. Suberiame manus, mušame kiaušinį. Pabarstome druska. masę išmaišome. formuojame kotletus. Apvoliojame džiūvėsėliuose. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame kotletus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų