Reikės: vištienos krūtinėlės: 2; sviestas: 70 gramų; kiaušiniai: 3; miltai; džiūvėsėliai; krapai; petražolės; druska; pipirai; aliejus.
GAMINIMAS
Pradžioje sviestą (kambario temperatūros) sumaišome su susmulkintais krapais, petražolėmis bei padaliname į 4 pailgus piršto storio gabalėlius, kuriuos susukame į maistinę plėvelę bei įdedame į šaldiklį sušalti.
Tuomet vištienos krūtinėlę perpjauname išilgai bei išmušame (kad nesitaškytų, gabalėlius mušiau padėjusi tarp kepimo popieriaus). Tada vištienos gabalėlius pagardiname druska bei pipirais. Į kiekvieną vištienos gabalėlį įdedame sušalusio sviesto (dėjau ant kraštelio) bei susukame.
Po to susuktas vištienos krūtinėles apvoliojame miltuose, kiaušinio plakinyje bei džiūvėsėliuose, paskui vėl kiaušinio plakinyje bei vėl džiūvėsėliuose (šiek tiek paspaudžiame, kad suteiktume formą).
Į vos įkaitintą aliejų sudedame paruoštas vištienos krūtinėles bei verdame maždaug 12–15 minučių.
Garnyrui rekomenduojame bulvių košę, ji čia tiko nuostabiai. Skanaus!
Šaltinis: worldrecipes.eu