• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjančios Kalėdos jaučiamos visur – ne išimtis ir TV3 laida „La maistas“. Laidos vedėjas Gian Luca Demarco siūlo išbandyti naujus receptus, kurie papuoš ir atgaivins jūsų šventinį stalą.

Artėjančios Kalėdos jaučiamos visur – ne išimtis ir TV3 laida „La maistas“. Laidos vedėjas Gian Luca Demarco siūlo išbandyti naujus receptus, kurie papuoš ir atgaivins jūsų šventinį stalą.

REKLAMA

Greitai paruošiama silkė su riešutais – puikus skonių derinys. Paruošti nesudėtinga, nereikia daug laiko, bet tokia skani, puikiai atrodo ir labai tinka ne tik kasdieniam stalui, bet ir šventėms.

Silkė su lazdyno riešutais

Jums reikės:

200 gramų „Zigmas“ silkės be aliejaus; 30 gramų sviesto; saujos lazdyno riešutų; 5 skiltelių česnako; 1 v. š. medaus; ryšulėlio petražolių

Susmulkiname lazdyno riešutus. Smulkiai supjaustome česnaką ir kapojame kartu su petražolėmis.

Ištirpiname sviestą keptuvėje ir beriame smulkintus riešutus, pagardiname druska ir šaukšteliu medaus.

Beriame česnakus ir petražoles, gerai išmaišome ir išjungiame kaitrą. Silkės file supjaustome gabalėliais ir pilnai apdengiame pakepinta mase.

Skanaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų