Tai sveikesnis sumuštinio variantas, nudžiuginsiantis visus gurmanus. Tai puikus, greitai pagaminamas užkandis, kuris puikiai tik ir kasdienai, ir šventiniam stalui.
Vieno kąsnio sumuštiniai puikiai tiks šventiniam stalui
(12 nuotr.) Gian Luca Dzūkijoje gamino patiekalą, apie kurį girdėjo tik legendas: nustebo neradęs vieno ingrediento (nuotr. La maistas)
Gian Luca Dzūkijoje gamino patiekalą, apie kurį girdėjo tik legendas: nustebo neradęs vieno ingrediento (nuotr. La maistas)
Greitai pagaminami vieno kąsnio sumuštiniai: puikiai tiks ant šventinio stalo (nuotr. La maistas)
Greitai pagaminami vieno kąsnio sumuštiniai: puikiai tiks ant šventinio stalo (nuotr. La maistas)
Greitai pagaminami vieno kąsnio sumuštiniai: puikiai tiks ant šventinio stalo (nuotr. La maistas)
Greitai pagaminami vieno kąsnio sumuštiniai: puikiai tiks ant šventinio stalo (nuotr. La maistas)
Greitai pagaminami vieno kąsnio sumuštiniai: puikiai tiks ant šventinio stalo (nuotr. La maistas)
Greitai pagaminami vieno kąsnio sumuštiniai: puikiai tiks ant šventinio stalo (nuotr. La maistas)
Greitai pagaminami vieno kąsnio sumuštiniai: puikiai tiks ant šventinio stalo (nuotr. La maistas)
Greitai pagaminami vieno kąsnio sumuštiniai: puikiai tiks ant šventinio stalo (nuotr. La maistas)
Greitai pagaminami vieno kąsnio sumuštiniai: puikiai tiks ant šventinio stalo (nuotr. La maistas)
Greitai pagaminami vieno kąsnio sumuštiniai: puikiai tiks ant šventinio stalo (nuotr. La maistas)
Vieno kąsnio sumuštiniai su pelėsiniu sūriu ir jautiena
Reikės: 1 vnt. Feel the beef marmurinės jautienos; 1 vnt. pastarnoko; Agotos 45% sėklų duonos; mėlynojo pelėsio sūrio; saujos lazdyno riešutų; druskos; pipirų; alyvuogių aliejaus; rozmarino.
Nulupame pastarnoką ir supjaustome plonais gabalėliais. Pastarnoku išklojame karšto oro gruzdintuvės dugną, beriame smulkintus lazdyno riešutus. Įpilame šiek tiek alyvuogių aliejaus ir pagardiname druska bei pipirais. Ant viršaus klojame jautieną, beriame pipirų, pilame šlakelį alyvuogių aliejaus ir 200 laipsnių temperatūroje kepame 10 minučių.
Duoną supjaustome kvadratėliais ir ant kiekvieno tepame mėlynojo pelėsio sūrį. Ant sūrio dedame jautienos juosteles ir pagardiname pastarnoko traškučiais. Skanaus!
REKLAMA