Kopūstų troškiniui reikės: 500 g kalakutienos faršo; 300 g kopūsto; 200 g ryžių; 2 morkos; 1 poras; 4 šaukštai pomidorų padažo; 1/2 aitrios paprikos; pagal skonį druskos; pagal skonį pipirų(naudojau baltuosius); 2 šaukštai aliejaus.
Puode, kuriame ruošite troškinį įkaitiname aliejų. Dedame tarkuotas morkas, smulkintą porą ir pakepinti, kol suminkštės. Sudedame kalakutienos faršą ir kepiname, kol sušoks į gabaliukus ir iškeps. Į puodą dedame smulkintus kopūstus, beriame ryžius, dedame pomidorų padažą, gardiname druska, pipirais.
Pilame apie 600 ml vandens(galima daržovių sultinio) ir uždengus dangčiu troškiname apie 15–20 min. ant vidutinės kaitros. Jei reikia, įpilame vandens. Dedame aitriąją papriką ir patroškiname dar 5 minutes.