Tešlai reikės: 1 kg miltų, 400 sviesto, 3 kiaušinių, 250 ml grietinės, žiupsnelio druskos.
Įdarui: 1 kg stambiai maltos kiaulienos, 2–3 svogūnų, pipirų, druskos.
Papildomai reikės: aliejaus ir sviesto, 1 kiaušinio kibinams aptepti ir sezamo sėklų (nebūtina).
Į miltus įbėriau žiupsnelį druskos, sutarkavau sviestą ir minkiau iki sviestas pasiskirstys tolygiai masėje. Į masę įmušiau kiaušinius, sudėjau grietinę ir toliau minkiau. Gerai išminkytą tešlą palikau pusvalandžiui šaldytuve, o tuo metu ruošiau įdarą.
Smulkintus svogūnus pakepinau keptuvėje su trupučiu aliejaus ir sviestu ir visą turinį sudėjau į smulkintą kiaulienos mėsą. Pagardinau pipirais, druska ir išmaišiau. Įdaras paruoštas. Iš tešlos kočiojau apvalius apskritimus, į vidurį dėjau įdaro ir paėmusi už apskritimo kraštų juos raičiau.
Paruoštus kibinus aptepiau kiaušinio plakiniu, apibarsčiau sezamo sėklomis ir sudėjau į kepimo skardą, patiestą kepimo popieriumi. Kepiau kibinus iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25–30 min.