Jums reikės:
2 riekelių batono, 500 gramų vištienos, 1 arbatinio šaukštelio garstyčių, 1 kiaušinio, 1 svogūno, druskos, pipirų, faršo prieskonių, šviežių petražolių, džiūvėsėlių, sezamo sėklų, aliejaus kepti.
Iš pradžių batoną pasimerkiame piene, maždaug 2 valandas prieš darant kotletus.
Tuomet svieste pasikepame susmulkintą svoguna iki skaidrumo bei malame vištienos faršą. Bemalant faršą, kartu sumalu ir ismirkusias bei nuspaustas batono riekeles. Po to sudedame viską, kas liko: kiaušinį, pravėsusį svogūną, garstyčias, petražoles, druską ir taip toliau.
Gerai viską išmaišome, apvoliojame džiūvesėliuose, kuriuose įmaišome sezamo seklas ir kepame karštame aliejuje.
Šaltinis: https://worldrecipes.eu/lt/