• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šiais kepsneliais neina nesižavėti. Juolab, kad galite papildomai pridėti ingridientų ir kas kart gausite kitokio skonio patiekalą. Šį kartą pridėjau kiaulienos šoninės ir nesigiriant, bet gavosi tobuli“, – rašo tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.

„Šiais kepsneliais neina nesižavėti. Juolab, kad galite papildomai pridėti ingridientų ir kas kart gausite kitokio skonio patiekalą. Šį kartą pridėjau kiaulienos šoninės ir nesigiriant, bet gavosi tobuli“, – rašo tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.

REKLAMA

6-8 porcijoms reikės:

  • 1 kg vištienos kumpelių mėsos be kaulo;
  • 125 g karštai rūkytos kiaulienos šoninės;
  • 4 kiaušinių;
  • 4 v.š. krakmolo;
  • 4 v.š. majonezo;
  • 4 skiltelių česnako;
  • 0,5 a.š. džiovintų čiobrelių;
  • 0,5 a.š. džiovintų raudonėlių;
  • 1 a.š. maltos raudonosios paprikos;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų.

Į didelį dubenį įmuškite kiaušinius, sudėkite krakmolą, majonezą, išspauskite česnako skilteles, suberkite čiobrelius, raudonėlius, raudonąją papriką, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.

Vištienos kumpelius supjaustykite mažais gabalėliais, šoninę – tai pat mažais kubeliais ir sudėkite į dubenį. Viską sumaišykite ir palikite pastovėti ~30 min.

Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus, formuokite kepsnelius ir kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus (labai svarbu „nutaikyti“ kaitrą, kad kepsneliai būtų iškepę). Patiekite su mėgstamu garnyru. Skanaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų