Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Ryżius pilu į šaltą vandenį ,kai uźverda nukošiu ir vèl užpilu šaltu vandeniu ,kai uźverda vèl nukošiu ir trečią kartą užpilu šaltu vandeniu ,kai użverda ryžiai būna išvirę ir birūs.Pabandykite gal patiks ,tuo labiau niekada neprisvila.Nebent jums reikia lipniu ryźiú sušiams ,tada virkite įprastai pamaišant dideliame kiekyje vandens
Tegul šitą šlamštą padarytą iš plastiko kinai ėda. Kaip tik prie šikšnosparnių garnyras
Ir užsikanda ant savo išmatų užaugintais česnakais.
Ir užsikanda ant savo išmatų užaugintais česnakais.
Vandens reikia du su pue krt daugiau, jei 1 stiklinė ryžių, tai 2,5 stiklinės vandens, aš apverdu ir pakišu po kaldra, superiniai būna
O kaip pamatuoti reikiamą vandens kiekį ir dėl per mažo jo kiekio nelrisvilinti ryžių "šefē" ir neparašė.. pseudo šefas iš instagramo??
@Hehe
Normaliai parasyta, ryziai ir du kartus daugiau vandens
Normaliai parasyta, ryziai ir du kartus daugiau vandens
REKLAMA
REKLAMA
Ekspertė atskleidė didžiausią ryžių gaminimo klaidą: tampa lipnia mase