Reikės:
- 500g varškės;
- 2 kiaušinių;
- 5 v.š. cukraus;
- žiupsnelio druskos;
- ~200g miltų.
Varškę sumaišykite su kiaušiniais, cukrumi, druska. Miltų dėkite tiek, kad tešla būtų minkšta ir būtų galima paimti rankomis.
Formuokite norimo dydžio varškėčius, apvoliokite miltuose ir kepti vidutiniškai įkaitintuose riebaluose, kol gražiai apskrus.
Valgėme su cukrumi sutrintomis žemuogėmis bei grietine. Skanaus.
P. S. varškę naudokite ne pakeliuose (ji per skysta), o maišeliuose birią.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!