• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraštininkė Audronė pagamino virtų bulvių ir varškės blynelių. Ji sako, kad toks derinys yra tikras atradimas, norintiems ko nors naujo ir nepabodusio. 

Tinklaraštininkė Audronė pagamino virtų bulvių ir varškės blynelių. Ji sako, kad toks derinys yra tikras atradimas, norintiems ko nors naujo ir nepabodusio. 

REKLAMA

„Beje, jie labai skanūs ir skoniu primena žemaičių blynelius, tik be įdaro“, – sako ponia Audronė. 

Reikės:

5 vid.dydžio bulvių, 100 gr. varškės ( naudojau 9% ), 3-4 v.š.miltų, 1 kiaušinio, 1 a.š. sviesto, džiūvesėlių (paniravimui), druskos, aliejaus kepimui

Gaminimo eiga:

Bulves su druska išsiviriau ir sugrūdau, pagardinusi sviestu. Į bulvių masę sudėjau varškę, įmušiau kiaušinį ir viską kartu sugrūdau.

Galiausiai subėriau miltus ir išmaišiau. Iš paruoštos masės formavau blynelius ( rankas kiek sudrėkinkite, bus lengviau formuoti ).

Blynelius paniravau džiūvesėliuose ir kepiau keptuvėje su trupučiu aliejaus. Blyneliai iškepa pakankamai greitai.

P.s. iš recepte nurodyto produktų kiekio padariau 7 blynelius. Patiekiau su sviesto ir grietinės padažu.

Šaltinis: Gamink su Audrone

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų