Jums prireiks:
½ stiklinės cukraus,
1/3 stiklinės miltų,
3 kiaušiniai (trynius atskirti nuo baltymų),
2 šaukštai kambario temperatūros peiliu smulkinto sviesto,
1 stiklinė pieno,
1 arbatinis šaukštelis tarkuotos citrinos žievelės,
1/3 stiklinės šviežiai spaustų citrinos sulčių,
½ arbatinio šaukštelio druskos,
3 šaukštai rudojo cukraus.
Orkaitę įkaitinkite iki 170 laipsnių.
Į dubią kepimo formą įstatykite 4 karščius atsparius indelius.
Kol orkaitė kaista, sumaišykite dubenyje cukrų ir miltus.
Kitame dubenyje išsukite kiaušinių trynius ir sviestą, kol gausis vienalytė masė.
Įmaišykite į kiaušinių ir sviesto masę pieną, citrinos žievelių trupinėlius ir citrinos sultis.
Dabar visą citrinų ir sviesto mišinį supilkite į dubenį su miltais ir cukrumi, viską gerai išmaišykite.
Elektriniu plakikliu išplakite kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos kol susiformuos stangrios putos (plakama 2-3 minutes vidutiniu greičiu).
3 etapais supilkite ir įmaišykite baltymų putas į anksčiau paruoštą tešlą.
Paruoštą pudingo tešlą sukrėskite į indelius.
Ant viršaus užbarstykite rudojo cukraus.
Į dubiąją kepimo formą įpilkite vandens, kad mažuosius indelius apsemtų maždaug iki pusės.
Pašaukite į orkaitę ir kepkite 40-45 minutes, kol viršus dailiai parus.