Svarbiausia, daug laiko sukti virtuvėje neturinčios šeimininkės užtruks vos kelias minutes. Tokiu receptu tik su tv3.lt skaitytojais pasidalino maisto tinklaraštininkė Gintarė Bėtaitė.. Moteris orientuojasi į sveikus ir greitai pagaminamus patiekalus, o ši gaspačo sriuba – vienas iš puikiausių pasirinkimų.
Ingredientai:
* ~2 kg pomidorų
* 4-5 agurkai
* 1 paprika
* 1 čili pipiras
* 1-2 saliero stiebai
* 1-2 šaukštai alyvuogių aliejaus
* Šlakelis balzaminio ar šerio acto
* Druskos pagal skonį
* Pusė stiklinės vandens
Supjaustytas daržoves susmulkinti kokteilinėje. Jeigu mėgstate aštresnius patiekalus, čili pipirą supjaustykite nepašalinus sėklų. Įpilkite aliejaus, pagal skonį pagardinkite druska.
Ypatingam skoniui suteikti įpilkite šlakelį balzaminio ar šerio acto.
Patiekiant gali būti įberiama šviežių daržovių, virtų kiaušinių, kumpio. Patiekalą taip pat gali pagardinti skrudintomis maisto duonelėmis.