• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bulvių traškučiai – užkandis, kuriuo bent retkarčiais pasimėgauja ne vienas. Tačiau dažnai nutinka taip, kad visų pakuotėje esančių traškučių suvalgyti, pavyzdžiui, per vieną vakarą nepavyksta ir tenka pasukti galvą, kaip ir kur juos laikyti, kad jie ilgiau išliktų švieži?

Bulvių traškučiai – užkandis, kuriuo bent retkarčiais pasimėgauja ne vienas. Tačiau dažnai nutinka taip, kad visų pakuotėje esančių traškučių suvalgyti, pavyzdžiui, per vieną vakarą nepavyksta ir tenka pasukti galvą, kaip ir kur juos laikyti, kad jie ilgiau išliktų švieži?

REKLAMA

Daugelis greičiausiai yra susidūrę su tuo, kad po filmų vakaro likę bulvių traškučiai sudžiūva ir jų valgyti vėliau nebesinori, nors išmesti ir taip švaistyti maistą, taip pat nėra geriausia išeitis. Laimė, yra būdas, galintis padėti, rašoma mashed.com.

Viskas, ką reikia padaryti, tai įdėti bulvių traškučius į šaldiklį. Juose yra labai mažai vandens, o tai reiškia, kad pabuvę šiek tiek laiko šaldiklyje, jie visiškai nesušals. Bulvių traškučiais galima užkandžiauti praktiškai vos juos išėmus iš šaldiklio.

Svarbiausia įsitikinti, kad traškučių maišą laikote saugioje šaldiklio vietoje, atokiau nuo sunkesnių maisto produktų. Kai kurie šia gudrybe pasinaudoję žmonės nurodo, kad toks būdas jiems padėjo bulvių traškučius išlaikyti net kelis mėnesius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų