• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kokiu patiekalu nustebinsite šiandien? Tinklaraščio „Pas Rimuką virtuvėje“ autorius Rimas Narkus siūlo primirštą, gal kiek nuvertintą, tačiau labai gardžią ir sočią pietų arba vakarienės idėją. Tai - perlinių kruopų košė su mėsyte, prieskoniais ir daržovėmis. 

8

Kokiu patiekalu nustebinsite šiandien? Tinklaraščio „Pas Rimuką virtuvėje“ autorius Rimas Narkus siūlo primirštą, gal kiek nuvertintą, tačiau labai gardžią ir sočią pietų arba vakarienės idėją. Tai - perlinių kruopų košė su mėsyte, prieskoniais ir daržovėmis. 

REKLAMA

Jums reikės: perlinių kruopų, 2-3 morkų, karšto rūkymo mėsytės, pusės svogūno, mėgstamų prieskonių. 

Paruošimas: Į puodą pilkite vandens, užvirkite jį ir suberkite kruopas. Pavirkite 5-10 minučių, nukoškite. Kruopas supilkite į kitą indą.

Tada vėl pilkite į puodą vandens, užvirkite, suberkite kruopas, pasūdykite. Virkite apie 25 minutes, kol išsigaruos vanduo. 

Jei norite skalsiau, Rimas sako, kad puikiai tiks tarkuotos morkos, karšto rūkymo mėsa su pakepintais svogūnais. Skonio suteiks pomidorai ir špinatai. Gardinkite mėgstamais prieskoniais arba tiesiog druska. 

REKLAMA
REKLAMA

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų