Jums reikės:
0.5 kg malto vištienos faršo, 1 kiaušinio, saujos džiūvesėlių, svogūno, maltos mėsos prieskonių, druskos, aliejaus kepimui, 3 - 4 bulvių ( priklauso nuo dydžio ), 1 kiaušinio, 2 v.š pieno.
Vištienos faršą sumaišiau su išvardintais recepte produktais ir suformavau kotletus.
Bulves sutarkavau smulkesne burokine trintuve ir išspaudžiau skystį ( pagardinau česnakine druska). Dubenėlyje pasidariau pieno ir kiaušinio plakinį.
Kievieną kotletą mirkiau plakinyje ir apdėjau bulvių tarkiais ( rankomis kiek apspaudžiau). Keptuvėje su aliejumi kotletus trumpai apkepiau iš abiejų pusių.
Galiausiai, apkeptus kotletus sudėjau į skardą su kepimo popieriumi ir pakepiau 180 laipsnių temperatūroje 15 - 20 min., iki visiško kotletų iškepimo.
Šaltinis: Gamink su Audrone