• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Pagaminau vasariškai gaivių, gardžių, sveikuoliškų salotų su rūgštinėmis, kurios labai tinka valgyti esant tokiems karštiems orams. Prie salotų, ant „smūgio“ išsikepi kiaušinių ar vištienos ir štai jau patiekalas pagamintas. Paprasta, greita ir skanu“, - sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Pagaminau vasariškai gaivių, gardžių, sveikuoliškų salotų su rūgštinėmis, kurios labai tinka valgyti esant tokiems karštiems orams. Prie salotų, ant „smūgio“ išsikepi kiaušinių ar vištienos ir štai jau patiekalas pagamintas. Paprasta, greita ir skanu“, - sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: salotų lapų arba gūžinių salotų, rūgštynių, saliero stiebų, svogūno laiškų, krapų, šviežio agurko, ridikėlių, druskos ir pipirų (pagal skonį), natūralaus jogurto

Salotų gaminimas

Visus recepte išvardintus produktus supjausčiau, pagardinau pipirais, druska ir sumaišiau su natūraliu jogurtu. Viskas. Salotos pagamintos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų