• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Cezario salotos žavi daugelį ne tik dėl ingredientų, tačiau ir dėl specialaus padažo, kurio skoniui nelieka abejingi tūkstančiai. Sužinokite, kaip jį pagaminti. 

7

Cezario salotos žavi daugelį ne tik dėl ingredientų, tačiau ir dėl specialaus padažo, kurio skoniui nelieka abejingi tūkstančiai. Sužinokite, kaip jį pagaminti. 

REKLAMA

Cezario salotoms reikės:

romaninių salotų, baltos duonos skrebučių, parmezano, 500 gramų vištienos filės, žiūpsnelio druskos, 2 skiltelių česnako, pusės arbatinio šaukštelio džiovintų svogūnų dribsnių, juodųjų pipirų pagal skonį. 

Vištieną sumaišyti su druska, pipirais, įšspaustu česnaku ir svogūnais. Leisti pusvalandį pasimarinuoti.

Duoną supjaustyti vieno kąsnio gabalėliais ir paskrudinti orkaitėje ar keptuvėje.

Padažui:

125 mililitrų saulėgrąžų aliejaus, 35 mililitrų citrinos sulčių, 50 gramų majonezo, 50 gramų smulkiai tarkuoto parmezano, 1 skiltelės spausto česnako, 1a.š. garstyčių, druskos ir pipirų pagal skonį

Visus padažo produktus sudėti kartu ir gerai permaišyti. Vištieną iškepti orkaitėje arba gerai įkaitintoje keptuvėje, kol lengvai apskrus. Pasmulkinti.

Salotas supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, pateikti su vištiena, skrebučiais ir trupučiu parmezano ant viršaus. Viską pašlakstyti padažu.

Šaltinis: http://skanuskasneliai.blogspot.com/

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų