• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir projektu „Nori gali“ padėsime Jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės desertas.

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir projektu „Nori gali“ padėsime Jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės desertas.

REKLAMA

Šie sausainiai labai paprasti, greitai paruošiami, bet labai gardūs. 

Jums reikės: 1 gerai prinokusio banano; 2/3 puodelio avižinių dribsnių (ne greito paruošimo); 2 šaukštų riešutų sviesto; 2 šaukštų kokoso drožlių; 2 šaukštų moliūgų sėklų; 2 šaukštų datulių sirupo (jeigu trūksta saldumo).

Bananą sutrinkite šakute. Į indą sudėkite visus ingredientus ir šaukštu gerai išmaišykite. Suformuokite sausainius ir sudėkite ant kepimo popieriaus. Kepkite iki 15 min. 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!

Šių receptų publikavimas – ne pelno siekiančios organizacijos  „Gyvi gali“ projekto „Nori gali“ dalis. Projektas įkvepia augalinio – sotaus ir skanaus – maisto atradimams. 

Už šios savaitės receptą dėkojame tinklaraščiui @žaliabetnežolė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų