• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Pietums kepiau kiaulienos kotletus, kiek kitokius nei visada, o tiksliau su tarkuotomis bulvėmis. Kotletams naudojau kiaulienos faršą ir gardinau prieskoniais. Kotletai gavosi sultingi ir labai gardūs. Nuoširdžiai rekomenduoju, o gal net prašau, išbandykite šiuos kotletus išsikepti taip, kaip kepiau juos aš. Tikrai nenusivilsite“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Pietums kepiau kiaulienos kotletus, kiek kitokius nei visada, o tiksliau su tarkuotomis bulvėmis. Kotletams naudojau kiaulienos faršą ir gardinau prieskoniais. Kotletai gavosi sultingi ir labai gardūs. Nuoširdžiai rekomenduoju, o gal net prašau, išbandykite šiuos kotletus išsikepti taip, kaip kepiau juos aš. Tikrai nenusivilsite“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 0,5 kg kiaulienos faršo, 1 kiaušinio, 1 svogūno, 2–3 bulvių (žalių), prieskonių, maltų juodų pipirų, aliejaus kepimui, papildomai reikės dar 2–3 svogūnų.

Į kiaulienos faršą įmušiau kiaušinį. Burokine trintuve sutarkavau bulves, skystį rankomis nuspaudžiau ir sudėjau į faršą.

Faršą pagardinau prieskoniais, išmaišiau ir formavau kotletus (gavosi 7 vnt.).

Keptuvėje, ant aliejaus kotletus iškepiau. Baigiant kepti, į keptuvę sudėjau griežinėliais pjaustytus svogūnus ir viską kartu patroškinau iki svogūnai suminkštėjo. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų