• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Labai mėgstu šiuos svogūnus su šašlykais“, – sako tinklaraščio „Jurgittos receptai“ autorė.

„Labai mėgstu šiuos svogūnus su šašlykais“, – sako tinklaraščio „Jurgittos receptai“ autorė.

REKLAMA

Ingredientai: 2 nedideli mėlynieji svogūnai; 120 ml vandens; 60 ml obuolių acto; 1-2 v.š. cukraus; 1 a.š. druskos; 4 žirnelių kvapiųjų pipirų.

Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į nedidelį stiklainiuką. Visus kitus ingredientus sumaišykite, kad ištirptų cukrus. Paragaukite marinato – jei Jūsų skoniui kažko trūksta, įdėkite. Marinatą užpilkite ant svogūnų. Pamarinuokite per naktį. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų