Blynai gavosi traškūs, skanūs ir su kokoso poskoniu. Norėjau berti aguonų vietoje kokoso drožlių, bet mano nelaimei pamiršau, kad jas pabaigiau“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.
- 250g miltų;
- 1 šaukštas cukraus;
- 1 šaukštelis kepimo miltelių;
- Žiupsnelio druskos;
- Žiupsnio vanilinio cukraus;
- 3 kiaušinių;
- 50g ištirpinto sviesto;
- 400ml pieno;
- 50 g kokoso drožlių.
Miltus sumaišome su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska , kokosų drožlémis ir kepimo milteliais. Per vidurį padarome duobutę ir maišant įpilame pieną. Galiausiai įplakame kiaušinius ir ištirpintą sviestą.
Kepame gerai įkaitusioje, šiek tiek riebalais pateptoje, čirvinių blynų keptuvėje.











































































































































































































































































































