• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmasis 2013 metų pusmetis bus labai palankus oro ženklams dėl sėkmės planetos Jupiterio nuolatinės globos, ir Dvyniai galės iš to turėti daug naudos. Už visas pastangos, kurias jūs dėjote 2012 metais, bus maksimaliai atlyginta. Sėkmės planeta apsaugos ir padovanos daugybę puikiausių galimybių, atnešdama į jūsų pasaulį harmoniją ir džiaugsmą.

REKLAMA
REKLAMA

Nestiprus brizas pūstels antrajame pusmetyje, pareikalaudamas iš jūsų kantrybės ir atsargumo. Tačiau antrasis pusmetis bus idealus laikas jau parengtų projektų įgyvendinimui ir senos savo svajonės pavertimu tikrove.

REKLAMA

Jeigu jūs svajojate apie dideles permainas, tai pirmasis 2013 metų pusmetis – idealus laikas padaryti savo pasirinkimą. Daugelis Dvynių svajonių išsipildys. Jupiterio įtaka turės teigiamą rezonansą, tačiau jums reikia ryžto ir drąsos, kad galėtumėte žengti šį apgalvotą žingsnį.

Meilė ir santykiai: 2013 metų horoskopas Dvyniams

2012 metai buvo nelengvi gimusiems po šiuo ženklu emociniu požiūriu, bet neužilgo į duris pasibelsiantys 2013-ieji užgydys jūsų širdies žaizdas, leisdami nesunkiai pamiršti buvusius pergyvenimus. Ir jūs to tikrai nusipelnote! Amūras suteiks Dvyniams puikų šansą naujai meilei. Naujaisiais metais jie galės patirti gražius ir stiprius jausmus, rasti savo laimę, pasinerdami ramybėje ir harmonijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Iki birželio Jupiteris gina Dvynius, tai puikus tranzitas, kuris leis padaryti šimtus iškovojimų ir pasiekimų. Tie, kurie vis dar negali susirasti partnerio, naujaisiais metais gyvens kai kada į žaibus panašiais jausmais ir emocijomis. Šiais metais Dvynių laukia daugybė susitikimų ir aistringų prisipažinimų, ir tai nenuostabu, kadangi jūs būsite pačios geriausios formos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Karjera ir finansai: 2013 metų horoskopas Dvyniams

2013-ieji daugeliu požiūrių tęsia 2012 metų tendencijas ir gerina bendrą paveikslą (ypač tai pasakytina apie 2-osios ir 3-iosios dekados Dvynius). Tai iškovotų pozicijų įtvirtinimo metai tiek visuomeniniame gyvenime, tiek ir profesinėje srityje.

Pirmajame pusmetyje Dvynių laukia sėkmingi projektai ir pripažinimas. Svarbiausia – elkitės sąžiningai ir nieko nebijokite! Atkreipkite dėmėsį į gegužę ir birželį – pačius sėkmingiausius mėnesius karjerai ir verslui.

REKLAMA

Uranas Avino ženkle bus puikus stimulas lemtingam žingsniui padaryti, kad galėtumėte pakilti į naujas aukštumas. Žvaigždės padės rasti naujus Dvynių talentus ir gerąsias savybes, kurios atvers jiems naujus horizontus. Už jūsų nepaliaujamus darbus bus su kaupu atlyginta, o tie, kas ieško darbo, galės pasirinkti sau ką nors tinkamo.

Tam tikros nedidelės krizės karjeros srityje galima tikėtis antrajame pusmetyje, kada Jupiteris pereis į Vėžio ženklą. Šiuo laikotarpiu neverta priiminėti svarbių sprendimų, kadangi didelė tikimybė patirti nesėkmę, kur kas protingiau dabar visą dėmesį skirti jau esamiems projektams.

REKLAMA

2013 metais Dvyniai turės daug išlaidų, jų laukia pelningos ilgalaikės investicijos ir sėkmingi brangūs pirkiniai, tačiau reikia iš anksto pasirūpinti biudžetu, atidedant tam reikalui pinigų. Būkite atsargūs, kada atžagareivis Merkurijus eis per Žuvų ženklą (nuo vasario 23 iki kovo 17 dienos): žiūrėkite į abu!

Sveikata: 2013 metų horoskopas Dvyniams

Dvynių sveikata 2013 metais bus gana gera, tačiau reikia netinginiauti ir daugiau judėti. Tam tikrų problemų jums gali sukelti anginos ir peršalimai.

Rytoj skaitykite 2013 horoskopą Vėžiui

TAIP PAT SKAITYKITE:

2013 metų horoskopas Avinui

2013 metų horoskopas Jaučiui 2013 metų horoskopas pagal Zodiako ženklus  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų