Raganiukų kepsniukai arba bulviniai blynai, ruošti kitokiu būdu, pasak Ingridos, nepaliks abejingų.
Jums reikės:
1 didelės saldžios bulvės, 5 didelių bulvių, 2 kiaušinių, 700 gramų kiaulienos faršo, 300 gramų kopūsto (tinka ir pekino kopūstas), 3 skiltelių česnako, druskos, pipirų pagal skonį.
Gaminimas:
Bulves sutarkuokite per stambią burokinę tarką ir nusunkite rankomis skystį. Į bulves įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite
Į faršą muškite kiaušinį, įtarkuokite kopūstą, įdėkite pipirų, druskos, išspauskite česnaką ir gerai išminkykite.
Iš tarkuotų bulvių darykite paplotėlį, įdėkite faršo ir formuokite kaip cepelinus. Kepsnius sudėkite ant kepimo formos, išklotos kepimo popieriumi. Aptepkite kepsnelius majonezu ir kepkite 180 laipsnių 1 valandą.
Prieš baigiant kepti apibarstykite tarkuotu sūriu. Padažas puikiai tinka su baravykais arba kitoks.