• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Maisto tinklaraštininkė Ingrida, gerbėjus lepinanti feisbuko puslapyje „Ingridux virtuvėlė“ siūlo paragauti ypač lengvai ir paprastai paruošiamų kepsniukų, kuriuos pavadino raganiukais. 

4

Maisto tinklaraštininkė Ingrida, gerbėjus lepinanti feisbuko puslapyje „Ingridux virtuvėlė“ siūlo paragauti ypač lengvai ir paprastai paruošiamų kepsniukų, kuriuos pavadino raganiukais. 

REKLAMA

Raganiukų kepsniukai arba bulviniai blynai, ruošti kitokiu būdu, pasak Ingridos, nepaliks abejingų. 

Jums reikės:

1 didelės saldžios bulvės, 5 didelių bulvių, 2 kiaušinių, 700 gramų kiaulienos faršo, 300 gramų kopūsto (tinka ir pekino kopūstas), 3 skiltelių česnako, druskos, pipirų pagal skonį. 

Gaminimas:

Bulves sutarkuokite per stambią burokinę tarką ir nusunkite rankomis skystį. Į bulves įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite

Į faršą muškite kiaušinį, įtarkuokite kopūstą, įdėkite pipirų, druskos, išspauskite česnaką ir gerai išminkykite. 

REKLAMA
REKLAMA

Iš tarkuotų bulvių darykite paplotėlį, įdėkite faršo ir formuokite kaip cepelinus. Kepsnius sudėkite ant kepimo formos, išklotos kepimo popieriumi. Aptepkite kepsnelius majonezu ir kepkite 180 laipsnių 1 valandą. 

Prieš baigiant kepti apibarstykite tarkuotu sūriu. Padažas puikiai tinka su baravykais arba kitoks. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų