Anties krūtinėlei su lęšiais reikės:
- 500 g anties krūtinėlės
- 200 g lęšių
- Aliejaus skrudinimui
- 140 g morkų
- 100 g svogūno
- 140 g saliero stiebo
- 250 ml vištienos sultinio
- Čiobrelio
- Druskos
- Pipirų
Gaminimo eiga:
Lęšius išvirkite sūdytame vandenyje.
Ant įkaitintos keptuvės apkepinkite smulkintą svogūną, morkas ir saliero stiebus. Dėkite lęšius ir čiobrelį, viską gerai išmaišykite. Pilkite sultinį ir patroškinkite 10 minučių.
Antienos krūtinėlės odelę įpjaukite ir apkepkite ant įkaitintos keptuvės kelias minutės odele į apačią. Dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 12–13 minučių.
Lęšius išdėliokite lėkštėje su antienos krūtinėle.
Visus profesionalaus virtuvės šefo patarimus išgirskite vaizdo įraše recepto pradžioje.
Laidą „Šviežios idėjos su „Lidl“ žiūrėkite šokiadieniais per TV3 12 val., 16:30 val. ir 22:30 val., per TV8 – 18 val.
Straipsnis parengtas pagal TV3 ir TV8 laidą „Šviežios idėjos su „Lidl“.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!