užkandžiai su lašiša
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „užkandžiai su lašiša“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „užkandžiai su lašiša“.
Receptas. Sluoksniuotos tešlos riešutėliai su varškės kremu ir lašiša
INGREDIENTAI: 1 pakelis tešlos (MANTINGA sluoksniuota) 150 gramų varškės 50 gramų žalumynų ( (krapų, petražolių, baziliko) ) 2 skiltelės česnakų 100 gramų lašišų (sūdyta) 3 valgomieji šaukštai majonezo Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 15 PARUOŠIMO BŪDAS: Žalumynus smulkiai supjaustyti. Trintuvo pagalba varškę, česnaką, žalumynus sumalti iki vientisos masės. Pagardinti majonezų. Įkaitinti riešutėlių keptuvę.
Receptas. Lavašo suktinukai
INGREDIENTAI: šiek tiek lavašo šiek tiek lydyto sūrio šiek tiek sūris (olandiškas ) šiek tiek salotų šiek tiek citrinų šiek tiek agurkų šiek tiek lašišų Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Receptas. Suktinukai su atlantine lašiša
INGREDIENTAI: 1 pakelis lašišų (ZIGMO atlantinė) 1 pakelis lavašo 200 gramų jogurto (natūralus (galima naudoti Filadelfijos sūrelis)) 1 vienetas pekino kopūstų 10 gramų prieskonių Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 24 PARUOŠIMO BŪDAS: Lavašą ištepkite tepamu sūreliu, ant viršaus išklokite salotų lapus bei lašišos gabalėlius, pabarstykite šviežiai maltais pipirais. Kruopščiai susukite lavašą ir apvyniokite maistine plėvele.
Receptas. Užkandėlė su avokadų kremu ir lašiša
INGREDIENTAI: 1 pakelis lašišų (ZIGMO rūkyta) 1 vienetas avokadų 2 skiltelės česnakų 5 gramai druskos 20 vienetų tešlos krepšelių 1 valgomasis šaukštas majonezo šiek tiek pipirai Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 20 PARUOŠIMO BŪDAS: Avokadą, česnaką, druską, pipirus ir majonezą sutriname iki vientisos masės. Gautą masę dedame į valgomus krepšelius, uždedam lašišos gabalėlį. Galima papuošti alyvuogėmis.
Receptas. Gravlax arba sūdyta lašiša su krienų ir burokėlių įdaru
INGREDIENTAI: 500 gramų lašišų (file) 50 gramų cukraus 50 gramų druskos 2 vienetai burokėlių (šviežias) 1 vienetas apelsinų ((žievelė)) 2 arbatiniai šaukšteliai krienų 2 arbatiniai šaukšteliai majonezo šiek tiek duonos (juoda) Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Sumaišome cukrų ir druską. Pasiimame indą, kuriame sūdysime lašišą. Dugną pabarstome cukraus ir druskos mišiniu, odele žemyn dedame lašišos filė.
Receptas. Ypatingas suktinukas
INGREDIENTAI: 6 vienetai kiaušinių 1 žiupsnelis žalumynų (petražolės, krapai) 100 mililitrų pieno 300 gramų lašišų Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 2 PARUOŠIMO BŪDAS: Išplakam kiaušinius, sudedam šviežius supjaustytus žalumynus, supilam pieną ir kepam blyną. Ant pravėsusio blyno išdėliojam lašišą ir susukam kaip lavašą. Skanaus.
Receptas. Tobulas užkandis
INGREDIENTAI: 12 vienetų duonos (džiovinta (duoniukai)) 200 gramų sūrelio (su lašiša) 150 gramų lašišų (rūkyta) 1 saujelė špinatų 100 gramų padažo ((garstyčių - apelsinų)) Paruošimo laikas: Apie 10 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Ant duoniuko tepame sūrelį, uždedame lašišos ir špinato lapelį. Pagardiname garstyčių - apelsinų padažu.