REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišome cukrų ir druską. Pasiimame indą, kuriame sūdysime lašišą. Dugną pabarstome cukraus ir druskos mišiniu, odele žemyn dedame lašišos filė. Likusį cukraus ir druskos mišinį beriame ant lašišos. Neišsigąskite, mišinio atrodys labai daug, bet lašiša pasiims tiek druskos kiek jai reikės.
- Imame vieną burokėlį ir labai smulkiai jį sutarkuojame. Taip pat nutarkuojame ir apelsino žievelę. Sutarkuotus burokėlį ir apelsiną dedame ant lašišos, indą apvyniojame plėvele ir dedame į šaldytuvą mažiausiai 6 val., bet galima laikyti ir 12 ar 24 val.
- Lašišai pasimarinavus, nuimame burokėlius, nuplauname ir nusausiname.
- Krienų ir burokėlių padažui:
Burokėlį sutarkuojame šiaudeliais. Sumaišome su krienais ir majonezu. - Duonos riekeles perpjauname į keturias dalis ir paskrudiname 200 laipsnių orkaitėje maždaug 10 min.
- Duonai apskrudus dedame ant jos į ritinį susuktos lašišos ir krienų bei burokėlių suktinukus. Galime patiekti :)
REKLAMA