• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis tešlos (MANTINGA sluoksniuota)
  • 150 gramų varškės
  • 50 gramų žalumynų ( (krapų, petražolių, baziliko) )
  • 2 skiltelės česnakų
  • 100 gramų lašišų (sūdyta)
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis tešlos (MANTINGA sluoksniuota)
  • 150 gramų varškės
  • 50 gramų žalumynų ( (krapų, petražolių, baziliko) )
  • 2 skiltelės česnakų
  • 100 gramų lašišų (sūdyta)
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 15

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žalumynus smulkiai supjaustyti. Trintuvo pagalba varškę, česnaką, žalumynus sumalti iki vientisos masės. Pagardinti majonezų.

    Įkaitinti riešutėlių keptuvę. Tešlos lakštus (galima ir neatšildyti jų) perpjauti išilgai pusiau. Sudėti į keptuvę ir iškepti riešutėlių puseles. Iš vieno tešlos pakelio išėjo 36 riešutėliai.
    Į kiekvieną riešutėlio puselę įdėti varškės masės ir per riešutėlio vidurį įdėti po gabaliuką lašišos.

    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų